Відбулася шоста волонтерська поїздка київських парафій в школу-інтернат

Відбулася шоста волонтерська поїздка київських парафій в школу-інтернат

Volonterskaja-poezdka-06

21 грудня актив Хрестовоздвиженської церкви вже в шостий раз відвідав «Бердичівську спеціальну загальноосвітню школу інтернат для дітей сиріт і дітей, позбавлених батьківської опіки». До цієї поїздки ми підійшли у всеозброєнні, в цьому нам на допомогу прийшли ініціативи людей, з якими ми зв’язуємо наші місію. Дарунки були всілякі, але самим кращим дарунком для дітей було те, що до них приїхали православні друзі.

У попередню поїздку ми привозили акваріум, а на цей раз величезний акваріум на школу передав Преосвященний Феодосій, єпископ Боярський. Після приїзду ми розділилися на дві групи: перша група з великим захватом разом з дітьми збирала акваріум, інша з’їздила за рибками. Приємно було дивитися на «робочий» акваріум, привезений перед цим, але час і сили спливали, а роботи ще було чимало. Повністю зібрати і запустити в акваріум рибок удалося вже пізно увечері вчителеві біології, яка прийшла на допомогу зі своїм чоловіком, коли дізналась, що рибки в її кабінеті терміново потребують кваліфікованої допомоги. Ми, залишивши акваріум і рибок в надійних руках, пішли до своїх шестикласників, які чекали нас вже два місяці.

На цей раз ми приїхали великим складом: до волонтерів з Воздвиженського храму приєдналися волонтери з Введенського храму на Теремках. Вперше в гості до хлопців приїхав отець Роман з Введенського храму, діти його відразу полюбили, із захопленням торкалися до священицького хреста отця Романа. В повітрі відчувався запах справжнього свята святителя Миколая. Приємно було чути після благословення до святкового столу гучне «Амінь», після чого всі почали пригощатися і базікати про своє, коли трохи вгомонилися, поговорили с дітьми про Різдво Христове, діти за коляду отримали маленькі «миколайчики» з наших рук. Що потрібно для дитячого щастя, ми повністю відчули в цю мить. Єдиним питанням, яке цікавило дітей наприкінці: «Коли ви приїдете до нас наступного разу»? «Скоро» – пообіцяли ми!

диякон Олег Горбовський

This slideshow requires JavaScript.

Перегляди (142)

Об авторе

Черкасский Благовестник

Подписывайтесь на наши каналы в Telegram, Яндекс.Дзен и в других соц.сетях...

Карта храмів

НОВИНИ УПЦ

Відеокалендар

Євангеліє дня

КАЛЕНДАР НОВИН

Грудень 2013
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лис   Січ »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Архів записів

ПРИЄДНУЙТЕСЬ ДО НАС