Сторінка недільної школи

Недільна школа для дорослихРаді вітати Вас на нашій сторінці
недільної школи Хрестовоздвиженської церкви!

Наша недільна школа для дорослих на чолі з отцем Олегом, рада будь-якому знайомству з тими, хто має бажання взнати справжнє Православ’я. Потрібні соціальні ініціативи допоможуть нам разом не просто в теологічному аспекті пізнати нашу віру, а й брати участь в справах милосердя та любові. Програма недільної школи розрахована на 3 роки.

На протязі цього періоду ми вивчаємо такі дисципліни: Священне Писання Старого та Нового Завіту, Патрологія, Загальноцерковна історія, Історія УПЦ, Літургіка, Догматичне та Моральне богослов’я та ін. Записатися в нашу школу Ви можете, прийшовши на чергове заняття в неділю о 12:00. Недільна школа діє за циклічним принципом, тобто, коли б Ви не прийшли, на протязі трьох років Ви маєте можливість отримати базові знання з усього спектру богословських предметів (немає так званого випуску, кожен випускається індивідуально через три роки навчання).

Окрім лекцій, заліків та екзаменів ми вітаємо соціальну активність: поїздки в інтернат, зустрічі з цікавими людьми, активний відпочинок (відвідини культурних закладів, перегляд і обговорення фільмів, прибирання снігу взимку на території храму та т.п.).

Заняття проводяться кожну неділю о 12:00
(після богослужіння) в храмовому приміщенні.

Чекаємо на Вас!

This slideshow requires JavaScript.

Перегляди (195)

Об авторе

Черкасский Благовестник

Подписывайтесь на наши каналы в Telegram, Яндекс.Дзен и в других соц.сетях...

Карта храмів

НОВИНИ УПЦ

Відеокалендар

Євангеліє дня

КАЛЕНДАР НОВИН

Грудень 2013
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лис   Січ »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Архів записів

ПРИЄДНУЙТЕСЬ ДО НАС